ARANJAMENT FLORAL IN VAZA VENUS CU CALE
ARANJAMENT FLORAL IN VAZA VENUS CU CALE

ARANJAMENT FLORAL IN VAZA VENUS CU CALE

Ultimele produse in stoc
220,00 lei
cu TVA

Florile daruite din suflet transmit emotii frumoase celor dragi. Iar acest aranjament in vaza Venus cu cale si alte flori si frunze uscate, aranajmente care nu au nevoie de apa, si care rezista ani de zile in forma lor initiala, sunt cadoul perfect pentru cei care iubesc florile nemuritoare. Aranjamentele cu flori uscate in vaze Venus, in vaze statuie sau in cutii si urne de piatra si de metal se potrivesc cel mai bine persoanelor mereu vesele si pline de viata carora le plac cadourile elegante, un astfel de cadou le va insenina cu siguranta ziua. Adauga un mesaj personalizat si transforma o zi banala intr-o amintire frumoasa!

 

Pentru a va bucura cat mai mult de acest aranjament cu flori nemuritoare va rugam sa nu udati niciodata florile cu apa, si sa il amplasati intr-o camera cu cat mai putin praf. Periodic, aranjamentul trebuie sa fie curatat de praf cu un pamatuf moale de pene, incercand doar sa tapati florile pentru a ridica praful de pe ele. Aranjamentul va fi amplasat doar in interior, ferit de razele directe ale soarelui si departe de aparatele de aer conditionat si calorifere. Temperatura recomandata pentru pastrarea florilor nu trebuie sa depaseasca 22-24 grade Celsius.

Acest produs contine vaza cap femeie Venus H=27 cm.

Dimensiune aranjament=20x40 cm.

COD MD161

MD161
2 Produse
No reviews
Produs adaugat in lista ta de dorinte

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura ca va oferim cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Daca continuati sa utilizati acest website, vom presupune ca sunteti de acord cu asta.