Despre noi

Descopera povestea noastra

„Detaliile nu sunt simple detalii. Ele creeaza designul.”

Confortul real, vizual si fizic este vital oricarei camere, oricarei locuinte, iar Milidecor vine in ajutorul celor ce apreciaza esteticul si frumosul.

Prin elementele decorative, designul unei incaperi poate fi schimbat total, acestea avand un rol important in completarea esteticii de baza.

Iubirea pentru decor si simtul estetic ne-au fost aproape inca de la inceput, iar pe parcurs, am dezvoltat si dorinta de a impartasi aceste doua valori persoanelor din jurul nostru.

Si pentru ca ne dorim sa reliefam importanta produselor de decor in estetica unui interior, brandul nostru aduce aceste accesorii intr-un magazin online la standarde internationale, unde puteti descoperi ca designul este simplu, atunci cand ai elementele de decor necesare.

Testimoniale

Cine suntem?

Suntem o echipa tanara si motivata sa aduca esteticul in viata tuturor clientilor si persoanelor din jurul nostru.

Avem experienta in domeniul obiectelor de decor in design-ul interior, iar persoanele ce formeaza Milidecor sunt la curent cu cele mai noi tendinte in domeniu.

Am pornit la drum determinati sa infrumusetam casele cat mai multor oameni, pentru ca luxul unei locuinte provine din echilibrul elementelor de decor.

Oferim clientilor nostri elemente decorative deosebite, calitative, la preturi accesibile, pentru ca esteticul nu are pret, ci exista in interiorul fiecaruia, asa ca toti trebuie sa il aducem in vietile si locuintele noastre.

Produs adaugat in lista ta de dorinte

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura ca va oferim cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Daca continuati sa utilizati acest website, vom presupune ca sunteti de acord cu asta.