Livrare si modalitati de plata

MODALITATI DE LIVRARE

1. Ploiesti

- prin curieri;

2. National

- prin curieri.

MODALITATI DE PLATA

- ramburs;

- plata online.

COST TRANSPORT

Costul transportului la nivel national este de 30 RON.

Costul transportului la nivel national este gratuit pentru comenzile mai mari de 300 de RON.

LIVRAREA PRODUSELOR

Termenul de livrare a produselor aflate in stoc este intre 2 si 30 zile lucratoare, in functie de disponibilitatea de la furnizorul intern, respectiv cel extern.

Termenul de livrare a produselor disponibile pentru precomanda este intre 14 si 90 zile lucratoare, in functie de disponibilitatea de la furnizorul intern, respectiv cel extern.

S.C. Miliedi Medical S.R.L. va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si atasarea documentelor insotitoare.

S.C. Miliedi Medical S.R.L. nu este raspunzatoare de riscurile si responsabilitatile asociate produselor, in momentul predarii firmei de curierat.

Livrarea produselor se va efectua prin firme de curierat partenere furnizorilor.

S.C. Miliedi Medical S.R.L. nu autorizeaza curierul sa permita cumparatorului deschiderea coletului inaintea semnarii de primire (livrare) si platii contravalorii produselor comandate.

S.C. Miliedi Medical S.R.L. nu este responsabil de continutul coletelor trimise prin firme de curierat.

Recomandam verificarea coletelor primite, neasumandu-ne raspunderea pentru produsele deteriorate la transport si intocmirea unui proces verbal de constatare impreuna cu angajatul firmei de curierat, daca va aflati intr-o astfel de situatie.

Pierderea sau deteriorarea produsului dupa intrarea in posesie nu constituie responsabilitatea S.C. Miliedi Medical S.R.L. sau a curierului.

Produs adaugat in lista ta de dorinte

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura ca va oferim cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Daca continuati sa utilizati acest website, vom presupune ca sunteti de acord cu asta.