Termeni si conditii

Numele societatii: S.C. Miliedi Medical S.R.L.
Sediu: Str. Deltei nr. 1 bl. 14A sc. A et 4 ap. 20, Ploiesti, judetul Prahova
Cod fiscal: 41371901
Numar din registrul comertului: J29/2348/2019
Capital social: 200 lei

Termeni si conditii de utilizare a website-ului www.milidecor.ro.

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui website si/sau a oricarei pagini a acestuia, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest website.

DESCRIEREA SERVICIILOR

S.C. Miliedi Medical S.R.L. pune la dispozitie informatiile din acest website in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site, toate informatiile sa fie exacte.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

S.C. Miliedi Medical S.R.L. nu poate fi facuta raspunzatoare in niciun fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest website.

S.C. Miliedi Medical S.R.L. nu garanteaza in niciun fel acuratetea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest website.

S.C. Miliedi Medical S.R.L. nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obtine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui website si nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe website.

S.C. Miliedi Medical S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul niciunuia dintre materialele prezentate pe acest website. Acestea sunt prezentate in scop informativ si sunt considerate ca fiind utile.

S.C. Miliedi Medical S.R.L. nu poate fi trasa la raspundere pentru materialele prezente pe website, acestea sunt prezentate in scop informativ, nu in scop comercial.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care viziteaza acest website, o face pe propria raspundere. Materialele si informatiile continute in acest website, sunt furnizate in scop de informare generala nefiind insotite de niciun fel de garantii, explicite sau implicite.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

S.C. Miliedi Medical S.R.L. nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care serviciile website-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

INCHEIEREA ACORDULUI

S.C. Miliedi Medical S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile in orice moment fara a anunta in prealabil. Prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.

CONFIDENTIALITATE

Magazinul online www.milidecor.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizeaza orice persoana denumita Client.

Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de vanzator cu privire la comanda/contract fara consimtamantul prealabil scris al cumparatorului/client.

INREGISTRAREA UNEI COMENZI

Inregistrarea unei comenzi, prin intermediul magazinului online www.milidecor.ro, presupune exprimarea acordului din partea potentialului cumparator cu forma de comunicare, telefonic sau prin e-mail, utilizata de www.milidecor.ro.

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii.

Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.

Vanzatorul nu considera in niciun moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

O comanda se poate aplica pentru un bun sau serviciu din oferta de pe site. Un agent de vanzari va prelua comanda careia i s-a alocat un numar de inregistrare si va confirma disponibilitatea produsului in urma verificarii stocului.

Livrarea comenzii se va face dupa informarea clientului despre existenta produsului, in stocul propriu sau la furnizor (intern sau extern).

Contractul intra in vigoare la momentul emiterii facturii fiscale catre cumparator.

Preturile produselor sunt valabile 24h, iar in situatii exceptionale se pot modifica in acest interval.

Produsele sunt disponibile in limita stocului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda clientului in situatia unui pret derizoriu sau incorect afisat pe site, daca dintr-o eroare de comunicare produsul nu mai poate fi comandat sau perioada de livrare depaseste limita rezonabila de timp, datele clientului sunt incorecte sau incomplete, tranzactia cu cardul clientului nu a fost acceptata de o unitatea bancara.

DREPTURILE SI OBLIGATIILE VANZATORULUI

Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, etc) este proprietatea www.milidecor.ro si nu poate fi copiat, publicat, folosit in scopuri personale sau comerciale, fara acordul scris al proprietarului care administreaza site-ul.

Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legilor in vigoare.

Vanzatorul are obligatia de a prelua comanda de la client, de a o confirma prin mijloace electronice (e-mail, sms) sau/si

Proprietarul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica sau a inlocui acesti termeni, fara a anunta in prealabil.

www.milidecor.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela, sa inchida conturi personale, daca exista tentative sau suspiciuni de frauda, in situatia de informatii personale false care impiedica executarea contractului de vanzare-cumparare, utilizarea de limbaj injurios in comentarii cu scopul de a defaima.

GARANTII

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legea 449/2003 si a politicilor comerciale ale vanzatorilor.

Garantia unui produs este valabila din momentul livrarii acestuia.

Produsele comercializate prin intermediul www.milidecor.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si/sau certificat de garantie.

De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta niciun fel de obligatie contractuala si pot fi schimbate fara nicio notificare in prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul in sine.

Garantia acopera defectele de material sau de fabricatie, iar produsele care vor prezenta acest tip de defectiuni vor fi inlocuite in cadrul termenului de garantie cu altele noi, conform legii. Termenul de garantie decurge de la data inscrisa pe factura de vanzare a marfurilor.

Cumparatorul poate refuza marfa livrata daca sunt semne vizibile de deteriorare sau in caz de nefunctionare corespunzatoare.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala. Numele site-ului, imaginile, textele, simbolurile, elementele de grafica web, scripturile, programele, nu pot fi prelucrate, copiate, publicate, folosite in scopuri personale sau comerciale fara acordul scris al proprietarului care administreaza site-ul.

LITIGII

Neintelegerile referitoare la executarea contractului de vanzare-cumparare se doresc a fi rezolvate pe cale amiabila, in caz contrar, apeland la instanta de judecata competenta de la sediul comerciantului (vanzatorului).

Produs adaugat in lista ta de dorinte

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura ca va oferim cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Daca continuati sa utilizati acest website, vom presupune ca sunteti de acord cu asta.